Borgo di Ghiora - Subbiano / Arezzo (AR)

Subbiano Sæson A Sæson B Sæson C Slutreng.
DKK - 2018   12.05-23.06 23.06-18.08  
    28.08-22.09    
         
Lejligh.2+2 prs   4.900 5.800 inkl.
OBS: Fri ankomst / afrejsedage - min. 7 dages leje i sæson C -
min. 5 dages leje i sæson B.
Ovennævnte priser er ugepriser.

Antico Borgo di Ghiora er en autentisk smuk "landsby" fra det tidlige 13. århundrede, beliggende 550m over havets overflade, omgivet af olivenlunde, pinjetræer o.a. i Casentino bakkerne, ikke langt fra byen Arezzo. Den arkitektoniske restaurering med bevarelsen af den oprindelige struktur af de 5 huse, har muliggjort opførelsen af 16 private lejligheder fordelt i de rustikke bygninger. Nogle lejligheder er forblevet private, og nogle udlejes individuelt i mindre grad efter ejernes ønsker og behov.
Beliggenheden er et perfekt udgangspunkt for at kunne udforske det omkringliggende bjergområde, nærliggende byer som Arezzo og Cortona samt Trasimeno Søen med badestrande og vandaktiviteter, beliggende på grænsen til Umbrien.
OBS - fri ankomst / afrejsedag. Se Residensens beliggenhed

Il Faggio lejlighed ejes af ægteparret Alessandro & Marta Petrelli, som har haft lejligheden som deres private hjem i 9 år frem til 2015, i hvilken periode Marta arbejdede fuld tid som Office Manager i denne Borgo. en årrække hvor fleste lejligheder blev udlejet. Ægteparret anvender stadig deres lejlighed i perioder af året.
Lejligheden er en hyggelig lille lejlighed til 2+2 pers., indrettet i 2 niveauer og med udgang til et lille overdækket, møbleret haveareal, hvorfra fantastisk udsigt til poolområdet. Underetagen - velindrettet og hyggelig lille stue med spiseplads, veludstyret køkken (bl.a. opvaskemaskine), toilet. Overetagen - åbent lille værelse med plads til 2 børn, udgang til lille balkon med udsigt, soveværelse (double) samt lille badeværelse. Billeder af lejligheden

Faciliteter / Services / Byer / Indkøb
F
ælles swimmingpool (7 x 14m, dybde 1,5m) sammen med evt. gæster i andre lejligheder. Parkering på ejendommen.

Subbiano
(6km) med supermarked og restauranter, Arezzo (15km), Anghiari (19km), Poppi (25km), bjergbyen Cortona (45km), Firenze (85km), Montepulciano (68km), Perugia (90km) og Siena (100km).

Forespørgsel
Send en e-mail via kontakt for yderligere info og forespørgsel